diumenge, 22 de setembre del 2013

ELS AFILIATS AL PP HAN DE SER QUADRILINGÜES


Quan l’animal humà s'enllepoleix, és pitjor que qualsevol ca de bestiar: ja mai més deixa l’avès.
El nostre califa, el bajà Bauzá, s'ha enllepolit, viciat, a governar per decret. No només mana els súbdits -a un califat tots som súbdits, àdhuc els jutges- a cops de decret, sinó que ara ha aplicat el mateix sistema al govern del PP.
D'ara endavant, tots els afiliats al PP ha de ser quadrilingües. No
m'agrada aquesta paraulota que m’acab d'inventar. Sona a cunnilingus, però per dir : "Tots els peperos estan obligats a dominar un qüern de llengües no m'haurien entès. Fins i tot haurien decretat que aquest mot, més
pagès que en Canyelles, és català.
Segons el TIL intern, tots els afiliats al sant i únic partit baleàric han de dominar:
1. UNA LLENGUA: EL CASTELLÀ. La sagrada llengua de l'imperi, d'aquell enyorat imperi que va esgotar el sol; mai no el deixava pondre.
2. UN IDIOMA: L'ANGLÈS. L’idioma universal que obrirà les portes del món als espanyolets. El que ens farà quedar com imbècils quan el dominem tant com Ana Botella. Aznar domina l'ortografia: quan diu botella, en minúscula, es refereix a l'amant; quan ho pronuncia en majúscula és l'esposa.
3. UN DIALECTE: EL TALAIÒTIC. Aquesta parla ancestral, que els ignorants anomenen mallorquí, és anterior a Jaume I. El pobre Ramon Llull, curtoi ell, mai no la va conèixer. Els afiliats al partit dels cecs i muts l'han d'emprar per renyar les criades forasteres. Sempre han de posar tot l'esment a conservar i augmentar les variats locals, com el serverí, el binissalemer, el pollencí, el felanitxer...
4. UN ARGOT: EL TALEGUERO. En aquests temps de martiri, persecucions i injustícies de part dels fiscals i dels jutges, es fa urgent i necessari que els sants lladres i estafadors es preparin per a la purificació de la tàvega. Si de les files dels bons no en surt ràpidament un altre Franco que retorni Espanya a l'ordre, començant per Catalunya, tots els pobres i innocents afiliats al PP acabaran a la presó. Per això, cal estar preparats. Han de saber i dominar, com ja ho fa Rodrigo de Santos, el caló de la trena. Hores d'ara, tots els llepes saben què vol dir bul en taleguero. Fins i tot el califa, mentre s'escampava la gomina, ha jugat amb el nom de la ciutat dels seus avantpassats i ha canviat Istanbul per ES-TIL-BUL.
Jo diria, des de les profunditats de la vergonya estant, que el TIL i el PP se’n vagin a prendre pel bul.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada