dissabte, 3 d’agost del 2013

CINC ESPIPELLADES MÉS



26. El PP, com a fill predilecte de l'Església catòlica, és hereu dels seus dogmes infal·libles. En aquests moments de tribunals, judicis i condemnes, el partit d'extrema dreta aplica el principi cabdal “extra esglesia nulla salus”. Fora del PP no hi ha salvació.
27. Gràcies, Murphy dels sants toca-collons, per elevar el meu optimisme al grau suprem de contemplar com, ben prest, Mallorca es dirà Son Banya. Matas tornarà a ser cap del Govern; La Paca presidenta del Consell; Urdangarin delegat a Madrid i La Guapi, batlessa de Ciutat. Pura gitaneria puta!
28. Ara com mai els desvergonyits del poder m'ensenyen el camí de fuita tot recordant-me l'antic apotegma “la millor manera d'espolsar-te la responsabilitat és negar la realitat”.
29. El preu de la vellesa és adonar-te que “l'experiència és l'aclaridor que et regala la vida quan has esdevingut calb”. Ara llueix la closca pelada i molta llana pel clotell. 
30. El pitjor delicte dels nostres polítics podrits no és que robin els doblers al poble, sinó que afavoreixin la depredació de part de la metròpoli. Una cosa és ser colònia i l'altra terra devastada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada