dijous, 4 de juliol del 2013

206. DE SON BANYA A LES FARMÀCIES

S'ha produït un espectacular assalt al poblat gitano de Son Banya. L'operació ha
esdevingut una mena d'heroica eixida de part de les forces de l'ordre. Amb cent
policies i un helicòpter, portant-se tota una tribu de detinguts, hom podria imaginar-se que s'ha donat un cop definitiu al gran mercat de la droga a Mallorca.

Esfumades les triomfats declaracions del virrei tot ha quedat en un clamorós cop d'efecte. Tot segueix igual o pitjor.
Segueix igual per als grossos. Aquests són immutables i intocables. Em referesc als grans i secrets traficants i als grans i poderosos consumidors. Als Rodrigos de Santos del poder. Mai no aterrarà un helicòpter de les forces públiques dins aquestes cloves de venedors i consumidors honorables.
Segueix pitjor per als marginats. Per als desgraciats i miserables malalts de tot tipus de droga que agonitzen tirats a Sa Placeta -dirigida pel Projecte Home- a la presó, a Ca l'Ardiaca -portat pel Consell- o aperduats pel carrer com a cans.
Aquests malalts crònics han d'augmentar els robatoris per aconseguir la dosi que els seu cos els reclama en un altre mercat més car i més inaccessible. Aquests desgraciats patiran un infern fins que Son Banya es traslladi a les Farmàcies. Fins que totes les drogues reben el mateix tractament de legalitat i control.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada