dijous, 21 de febrer del 2013

81. MÉS ENLLÀ DEL CREIXEMENT ZERO

Així com anau d'enfollits els homes us carregareu la  terra  -ca vostra!- més prest  del que en feis comptes. Això, descomptant que un talibà no faci petar el món amb una  envestida atòmica.
Per frenar la destrucció del vostre planeta, el punt més essencial és el control de la natalitat  A hores d'ara, no basta implantar a totes les nacions el creixement zero. Cal disminuir amb tota urgència el nombre de depredadors humans. La població mundial mai no hauria de passar de tres mil milions d'habitants.
La culpa de l'embull s'ha de repartir entre religió i ciència. La religió ha emmerdat l'assumpte de la procreació. Per més afronta, em donen la culpa a mi amb allò de "s'han de tenir tots els fills que Déu vulgui". Jo no som el donador de dret quan copulau.
Per altra banda, no s'ha inventat cap mètode pràctic i segur de control. La imposició dels governs és un atemptat contra la dignitat.
Aconsellaria que la ciència permutàs la genètica, tot capgirant l'estadística. Ara els homes i les dones, en un setanta per cent, són heterosexuals. La  resta  formam l'altra nissaga. Hauria de ser al revés: un trenta per cent continuaria el calvari de ser normal, mentre que el setanta empraríem el sexe només per estimar i per passar gust.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada